Zakelijke fotografie

Bedrijfsfotograaf  Magdalena Heijting.

Op zoek naar zakelijke fotografie of bedrijfsreportage?

Goede service, mooie beelden, veel ervaring en allerlei mogelijkheden!

 

Een persoonlijke Facebook profiel foto is echt iets anders dan een zakelijke foto voor een bedrijfswebsite. Een vakantiefoto werkt perfect op Facebook, maar voor een bedrijfsfoto zoek je toch iets met een zakelijke uitstraling. Een goede fotograaf weet hoe een zakelijke foto gemaakt  moet worden.

Zoek je een fotograaf voor je zakelijke foto’s? Ik kan je ook  helpen met goed kledingadvies of andere styling, locatie en ideeën.

Wanneer u een zakelijke portretfoto nodig heeft, dan is Studio Photoyou uw partner. Wij hebben al 15 jaar ervaring in portretfotografie en bedrijfsreportages en weten als geen ander hoe uw sterke punten het beste naar voren kunnen worden gebracht . Tijdens de fotoshoot staat u in het middelpunt en dat kan voor sommige mensen nogal spannend zijn. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken, want wij weten als geen ander hoe onze gasten op hun gemak gesteld moeten te worden. Ontspan en maak je geen zorgen. Bij ons bent u in goede handen. Geniet er vooral van, want het is leuk!

Zakelijke portretfoto voor diverse doeleinden

Heeft u een zakelijke portretfoto nodig voor uw website? Eigen social media-account of cv? Dan kan Studio Photoyou u daarbij helpen. Wij kunnen u bijvoorbeeld voorzien van professionele foto’s voor LinkedIn, Facebook en Instagram. Ook wanneer u een zakelijke portretfoto nodig heeft voor drukwerk of andere commerciële doelen, dan kunnen we samen voor een prachtig eindresultaat zorgen.

Zakelijke portretfotografie hoeft niet altijd individueel te zijn, wij maken ook regelmatig zakelijke portretfoto’s van teams.

In onze fotostudio, of indien gewenst bij uw bedrijf op locatie, zullen we vervolgens samenkomen tot het resultaat wat u wenst. Succesvol ondernemen begint met professionele uitstraling dus ook de fotografie.

Prijzen

Portretfotografie op locatie is al mogelijk vanaf € 200,- per uur. Na de shoot selecteer u de beste beelden en ik bewerk deze tot perfecte plaatjes. Je ontvangt ze in hoge resolutie en mag ze rechtenvrij gebruiken voor de promotie van je bedrijf.  Per geselecteerde foto kost het 10 euro. Prijzen zijn excl btw en reiskosten.

Actie!!! Portret foto’s voor Facebook/ LinkedIn/ website /cv /

30 min shoot voor 1 persoon in onze studio en omgeving incl 3 bewerkte foto’s digitaal -175 euro excl.btw

Bedrijfsreportage

Professionele fotografie maakt je bedrijf sterker en zorgt ervoor dat je opvalt bij bestaande en nieuwe klanten met je producten en diensten.

Denk bijvoorbeeld aan een pagina waar je kennis kunt maken met al het personeel en hun functies. Dit is bij heel veel  bedrijven één van de best bezochte websitepagina’s. Hier denk je niet zo snel aan, maar het persoonlijk maken van je medewerkers brengt klanten dichterbij en zal drempels wegnemen. Een juiste foto trekt de aandacht. Een lekkere sfeer kan zeker ondersteunend werken. Wij houden hier zeker rekening mee en stemmen dit af met de opdrachtgever.

Bedrijfsfotografie van Studio Photoyou is er speciaal voor de ondernemers die weten hoe belangrijk de eerste indruk is. Met onze website fotografie kiest u namelijk direct voor een goede eerste impressie. Wij staan open voor uw wensen en de eigenschappen van uw bedrijf. We verdiepen ons in uw onderneming en zorgen voor juiste uitstraling van de beelden.  Wij weten precies wat ons te doen staat.

In onze fotostudio, of indien gewenst bij uw bedrijf op locatie, zullen we vervolgens samenkomen tot het resultaat wat u wenst. Succesvol ondernemen begint immers bij een onderscheidende uitstraling en Studio Photoyou staat ervoor om uw bedrijf die uitstraling te geven met onze professionele bedrijfsfotografie.

Bent u er ook klaar voor?

Heb je een zakelijke foto van je bedrijfspand nodig? Bedenk ook hier: wat is je doel? Wil je een heldere en zakelijke uitstraling van je bedrijf? Dan is zelfs de foto van je bedrijfspand hierin belangrijk. Een heldere, scherpe, rechte en duidelijke foto van je pand is heel belangrijk.

Prijzen

Een bedrijfsreportage is al mogelijk vanaf € 200,- per uur. Na de shoot selecteert u de beste foto’s en ik bewerk deze tot perfecte plaatjes. Je ontvangt ze in hoge resolutie en mag ze rechtenvrij gebruiken voor de promotie van je bedrijf.  Per geselecteerde foto kost het 10 euro. Prijzen zijn excl btw en reiskosten.

 

 

Bij Photoyou kun je terecht voor:

Zakelijke portretten
Bedrijfsfotografie
Productfotografie
Culinaire fotografie
Interieur / exterieur

Prachtige familie fotografie
Sfeervolle bruidsfotografie
Zwangerschapsfotografie
Love shoots

 

Menu