Mijn werkwijze

Trouwfotograaf Magdalena Heijting.

 

Ik neem tijd en ik geef persoonlijk aandacht voor elke bruidsstel. Zo vind ik het erg belangrijk dat jullie je bij mij op jullie gemak voelen. Bij de eerste ontmoeting kijken wij dan samen of er een goede klik is. Ik ben immers de hele dag aanwezig bij jullie mooiste dag en het is daarom belangrijk dat wij goed met elkaar op kunnen schieten. Dit zorgt voor de mooiste foto’s! Ik ben sociaal, ik maak graag een praatje en ik luister ook aandachtig naar jullie behoeften. Ik heb veel ervaring en geef op basis daarvan dan ook graag persoonlijk advies. Van tevoren bekijken wij samen de dagplanning en mochten de omstandigheden er naar zijn dan pas ik dit eenvoudig aan als dat nodig is.

 

 

Op jullie trouwdag zelf ben ik er de hele dag om de mooiste momenten vast te leggen. Neem hiervoor ook ruim de tijd. Afhankelijk van jullie wensen maak ik foto’s van de aankleding, de details, de ontmoeting, de ceremonie, het diner, het feest en natuurlijk jullie gasten. De locaties van alle foto’s worden van tevoren besproken en kunnen zeer uiteenlopen. Is het strand een belangrijke plek voor jullie? Of willen jullie juist graag een fotoshoot in de achtertuin? Het is allemaal mogelijk. Houd er wel even rekening mee dat deze shoot even wat tijd in beslag neemt. De shoot in de ochtend duurt meestal 1 uur. Tegelijkertijd is het aan te raden om even een flesje water en iets te eten mee te nemen voor tussendoor.

 

 

Tijdens de fotoshoots is het, het belangrijkst dat je lekker jezelf blijft. Poseren hoort er natuurlijk een beetje bij maar probeer op een zo natuurlijk mogelijke wijze te bewegen. Ik wil jullie fotograferen zoals jullie echt zijn en ik probeer dan ook zoveel mogelijk onzichtbaar te zijn! Negeer mij daarom maar. Ik zal af en toe een kleine hint of aanwijzing geven, maar geniet ondertussen gewoon lekker van elkaar en van de omgeving. Wees écht in het moment! Dit levert de mooiste, spontaanste foto’s op.

 

Tijdens de ceremonie volg ik de regie van de plechtigheid. Er is sprake van wederzijds vertrouwen wat uiteindelijk de mooiste foto’s oplevert. Ik beweeg hier en daar van plek naar plek maar probeer zo min mogelijk zichtbaar te zijn. Hierdoor kunnen jullie en de gasten genieten van het moment, laat de rest maar aan mij over!

Na het Ja-woord en ceremonie hoop ik op uitbundig juichen, tranen van geluk en natuurlijk bellenblazen die zorgen voor kleurrijke foto’s.

Na het diner pak ik het ‘Golden hour’ mee. Een korte shoot van het half uurtje voor de zon ondergaat waarbij ik gebruik maak van het allermooiste licht. Ik leen jullie dus na het eten nog heel even om de laatste prachtig belichtte foto’s te schieten. Als jullie ervoor kiezen, blijf ik tot slot nog als het huwelijksfeest losbarst. Zeker de ‘eerste dans’ is een heel bijzonder moment om vast te leggen! En dan is jullie verhaal compleet! Tips van mij

Menu