Trouwen in de natuur

Voor velen is het een droom om de huwelijksvoltrekking heerlijk in de buitenlucht te doen. Trouwen in de natuur is misschien dan ook wel de mooiste en puurste manier om het huwelijk te voltrekken.

trouwen natuur bruiloft

In Gelderland zijn er gelukkig veel mogelijkheden om in de natuur te trouwen en ik help je daar graag bij! Want wat is er nu fijner dan dat de kinderen op jullie trouwdag vrij rond kunnen spelen, dat je een relaxte barbecue kunt geven, dat de dag een spontaan festivalsfeertje krijgt en dat jullie omringt worden door groen, bomen en frisse lucht? Een bruiloft in de natuur is puur genieten! Loop lekker rond op blote voeten, hoor de vogels vrolijk fluiten, voel de wind in je gezicht en geniet van de rust van de ritselende blaadjes. Het vrije gevoel van een trouwdag in de natuur is ook iets dat je op jullie foto’s terugziet. Trouwfotograaf Magdalena Heijting legt daarom dan ook het liefst een ongedwongen en gezellige trouwdag in de natuur vast. Een dag waarop gezichtsuitdrukkingen zorgeloos zijn en de koeien vredig van een afstandje toekijken. Bovendien is een trouwfotoshoot tijdens een natuurlijke zonsondergang een magisch moment dat je nooit meer vergeet. Een moment waarvan je achteraf denkt: gelukkig hebben we de foto’s nog! 

Hebben jullie nog geen specifieke ideeën voor een trouwdag in de natuur? Magdalena Heijting raadt aan om te trouwen in de kas! Regelmatig heeft ze bruidsfotografie gedaan buiten de kas die letterlijk een klein paradijs in Gelderland is. De uitzonderlijke ligging, de geschiedenis en de flora en fauna rondom de kas combineren tot een adembenemende plek. De ceremonie, jullie bruiloft diner en een feestje mogen allemaal in de kas. Deze plek is uitzonderlijk sfeervol!

Kijk voor meer informatie over trouwen in de natuur op https://trouweninhetbos.nl/gelderland. Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de Tom &  Maaike galerij met mijn trouwfoto’s in de kas.

Bekijk ook eens de foto’s van Yorick & Judith en Onno & Stephanie  en Susan &  Roy

Menu