Reviews

Wat zeggen de klanten over Photoyou

Susan & Roy

We zijn heel blij met Magdalena en de foto’s van Photoyou . Haar natuurlijke houding als vakfotograaf wordt zeer gewaardeerd.
Zo ook een reactie van onze bruiloftgast:

“Ik heb gekeken naar de foto’s!”
Wat prachtig suus! Wat sta jij er overal stralend en helemaal als jezelf op. Fijn om je zo te zien.
Ik vond trouwens dat magdelena het heel goed/leuk deed op de dag zelf. Met liefde en plezier, maar ook met pit, gefocused en duidelijk leiding nemend.
Mooi om te zien. Ik zou haar ook zo boeken.
Dikke knuffel!
❤️

Miriam en Henk

Wij zijn heel blij dat we voor Photoyou gekozen hebben. Magdalena heeft voor ons prachtige foto’s gemaakt. Ze was ook heel flexibel en meedenkend. Ze is een hele dag bij ons geweest van 13.00u tot 21.00uur. Wij hebben het als heel positief ervaren, en hadden soms niet eens in de gaten dat ze er was, wat ook weer super mooie foto’s heeft opgeleverd.

Gerda & Kevin

Vorig jaar zijn wij getrouwd. Mede dankzij Magdalena (photoyou) is het een fantastische dag geworden. We hebben supermooie foto’s. Zij weet op het juiste moment DE foto te maken ( met emoties.)
Verder hele mooie detail foto’s.Zeer professioneel. Wij zijn nog steeds heel blij dat we voor Photoyou hebben gekozen!

Rob & Eline

Magdalena is een zeer professionele fotografe met een mooie, natuurlijke stijl. Ze is perfect voorbereid en biedt vele mogelijkheden. De selectie van de foto’s achteraf is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Het geheel wordt afgesloten met een prachtig fotoboek. Wij waren absoluut tevreden met de samenwerking en het resultaat, en we zijn erg blij dat we Magdalena hebben gekozen om onze bruilofstdag vast te leggen.

Tom & Susan

Magdalena is een betrouwbaar, goede, perfectionistische, meedenkende, professionele, superlieve fotografe. Ze is een foto-regisseuse op jouw dag. Zij geeft tips en zegt je exact waaraan te denken. Zodat zij de mooiste foto’s kan maken. Voor alle scenario’s. Maak je geen zorgen, met Magdalena heb je een zorgeloze dag en topkwaliteit als resultaat! Weet dat dit je budget waard gaat zijn, wij zijn blij!❤️❤️❤️

Maaike en Jeffrey

Wij waren super tevreden en Magdalena heeft al onze verwachtingen overtroffen. Goed meegedacht in soort fotografie, welke momenten vast te leggen, welk album past en ze was goed onzichtbaar tijdens de dag terwijl iedereen enthousiast was over het eindresultaat.?

Y & J

Wat zijn wij blij met onze foto’s! Wij wilden geen “standaard trouwrapportage”, maar vooral het vastleggen van de mooie momenten en mensen. En, wat is dat goed gelukt. Magdalena luistert goed naar je persoonlijke wensen en is op een hele prettige manier aanwezig. Een echte proffesional. Wij raden daarom iedereen Magdalena / Photoyou ook aan!❤️

Douwe & Lianne

Al na de eerste kennismaking waren wij enthousiast. Magdalena heeft heel fijn meegedacht met onze wensen en is een uitstekende vakfotograaf. Ze heeft onze dag perfect vastgelegd en we zijn heel blij met het eindresultaat.

Samuel & Corine

Magdalena is een fantastische fotograaf, zij heeft oog voor detail en werkt goed met het licht van de omgeving en de ruimte. Tijdens de dag merk je nauwelijks dat ze aanwezig is, waardoor de foto’s heel natuurlijk worden. De fotoshoot is spontaan maar toch georganiseerd

Paula & Mark

Zoekende naar een fotograaf die originele foto’s kon maken voor ons huwelijk kwamen we Magdalena tegen. Er was snel een klik en op de dag zelf liep het super goed! We zijn zelf van het lekker doorpakken en dat paste perfect met Magdalena. Op zoek naar het perfecte plaatje en door. Op een wat strenge, maar prettige wijze, konden we heel veel mooie fotomomenten nemen in redelijk kort tijdsbestek. Zelfs ondanks de lichte regen. De ‘portretfotos’ met familie etc. gingen ook lekker ferm en snel, precies wat we zochten. En tijdens de ceremonie hebben we haar verder niet opgemerkt, maar had ze wel hele mooie details weten vast te leggen.

Sabine & Peter

Wat een geweldige dag is het geweest. We zijn net terug van onze huwelijksreis en kunnen direct van ons boek genieten. Wauw! Prachtig! Wij krijgen veel complimenten over ons boek en de Foto Web Gallery!

Kevin & Anouk

Magdalena heeft onze bruidsreportage verzorgd. Ze is professioneel en gepassioneerd voor haar vak, wij hadden meteen een goed gevoel bij haar. Het resultaat is prachtig geworden en we zijn hier ontzettend blij mee. Dit is zeker een aanrader voor welke shoot dan ook!❤️

Floortje & Michiel

Magdalena heeft samen met haar second shooter ( Nynke) onze bruidsreportage verzorgd. Het lukt haar om gevoel vast te leggen op foto’s. Dit heeft geresulteerd in een fantastische en professionele fotoreportage. Door de persoonlijke aanpak en gesprekken vooraf passen de foto’s precies bij ons, bijvoorbeeld door de foto’s op een industriële locatie te nemen. Wij zijn erg blij met het resultaat en kijken er nog vaak naar terug!

Irma & Mark

Magdalena staat voor: sprankelend, eigentijds, (on)gewoon goed, persoonlijke touch! Zij neemt de tijd voor je, is oprecht en ‘schiet op het juiste moment’. Haar passie is ongekend.

Pim & Fianne

Wat was dat een verfrissende ervaring: onze ontmoeting met Magdalena. Ontmoetingen met andere fotografen vergaten we direct en terecht, zo bleek al snel. Ze wisten ons erg op ons gemak te laten voelen, ons te laten lachen en ons mooi te laten voelen. Dat kan alleen wanneer je een dergelijke onbegrensde liefde voor het vak voelt, zoals Magdalena voelt.

M & G

Wij zijn erg blij met de foto’s. Photoyou is zeker aan te bevelen! Je krijgt waar voor je geld! Magdalena is duidelijk in communicatie en kritisch op haar werk wat terug is te zien in de kwaliteit van de foto’s. Wij kijken terug op een prachtige dag met mooie herinneringen die voor altijd zijn vastgelegd.

Leon & Nienke

Photoyou heeft super mooie foto’s gemaakt van onze bruiloft, hier zijn we heel blij mee. Ook de begeleiding vooraf en achteraf was top. Daarnaast is Magdalena ook een heel prettig persoon om mee te werken, kortom ik zou Photoyou aan iedereen aanraden!

Onno & Stephanie

Zeer prettige samenwerking en zeer heldere informatie met goede tips voorafgaand.

Tim & Kim

Super fotograaf en super mens!❤️❤️❤️

N & N

Photoyou (Magdalena) heeft oog voor detail en is op een discrete manier duidelijk in communicatie. Denkt met je mee en komt haar afspraken altijd na.

N & E

Onze stijl was bohemian chic, Magdalena van Photoyou heeft prachtfotos gemaakt en deze stijl terug laten komen in de foto’s.  We zijn heel erg tevreden over haar werk, en ook over de manier hoe ze zich op stelt. Magdalena weet met humor de mensen voor zich te winnen en hierdoor ontstaan de mooiste foto’s.
Menu