Fotograaf Huissen

Mijn naam is Magdalena. Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven en ik ben moeder van een zoon van 11. Ik ben ook een “half moeder” van de fantastische kinderen van mijn man. Wij vormen een heel hecht en vrolijk gezin samen. Wij wonen in het gezellige stadje Huissen aan de rand van de uiterwaarden. Huissen ligt centraal tussen Arnhem en Nijmegen.

Naast mijn fotografie zijn reizen, schilderen en lezen mijn grote passie. Ik begin mijn dag met een lekker kopje thee. Daarna duik ik de studio in om mijn werkdag te beginnen. Deze ruimte is ruim en sfeervol ingericht. Mijn studio gebruik ik ook regelmatig voor bedrijfsfotografie, zakelijke portretten en productfotografie. Maar op locatie werk ik het allerliefste. Bij voorkeur werk ik met natuurlijk licht waardoor de beelden dynamisch tot leven komen. Geen enkele shoot is hetzelfde, mensen maken het uniek.

 

Bij Photoyou kun je terecht voor:

Prachtige familie fotografie
Sfeervolle bruidsfotografie
Zwangerschapsfotografie
Love shoots
Zakelijke portretten
Bedrijfsfotografie
Productfotografie
Culinaire fotografie
Interieur / exterieur

 

Mijn bedrijf Photoyou bestaat al 16 jaar. Ik heb meer dan 300 bruidsparen mogen fotograferen. Er is geen grotere voldoening dan de tranen van het bruidspaar na het zien van de foto’s van hun trouwdag in mijn studio. Daar doe ik het voor!

De mooiste plekken voor de fotoreportage in Gelderland ken ik wel.
Ik geef hierover graag tips en advies aan mijn klanten.
Enkele voorbeelden van locaties waar ik regelmatig werk zijn:

-Stadsvilla Sonsbeek, Arnhem
-Landgoed Groot Warnsborn, Arnhem
-Tuin de Lage Oorsprong, Oosterbeek
-Herenboerderij de Hucht, Elst
-Bilderberg Kasteel, Doorwerth
-Landgoed Rhederoord, De Steeg
-Fort Lent, Lent
-Slot Doddendeal, Ewijk
-Landgoed Brakkesteyn, Nijmegen
-Kasteel Wijenburg, Echteld

Mijn foto’s zijn warm, vol van emotie en laten het echte leven zien.
Mijn motto is “Collect moments not things” -omdat de tijd zo snel gaat.Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek in mijn studio. Dan kunnen wij elkaar beter leren kennen en jullie wensen verder uitwerken tot een mooi plan. Tijdens jullie bezoek laat ik jullie de mogelijkheden zien van diverse albums, mini boekjes en bedankjes. Jullie trouwalbum wordt straks het tastbare bewijs van jullie liefde en herinnering voor eeuwig.

Ik hoop tot snel bij Photoyou

Magdalena,

Menu